Roskilde here we come… GAP-elever og lærere arbejder under Roskilde Festivalen

Roskilde here we come… GAP-elever og lærere arbejder under Roskilde Festivalen

GAP er stolte af igen at være tilbage på Roskilde Festivalen. Med et enkelt lille udfald sidste år, er GAP traditionen tro på arbejde før og under Roskilde Festivalen.
10 friske elever og 2 faglærere startede i lørdag d. 30. juni med deres arbejde for madboden Brazil ved Citycenter South.
I madboden har eleverne og lærerne været med at gøre madboden klar til åbningen, betjent kunder, tilberedt masser af lækker mad og sørget for at hygiejnen i madboden er i top.

GAP-holdet slutter deres sidste vagt i madboden onsdag nat og derefter skal de alle sammen rundt og opleve festivalen, samtidig med at de bor sammen i medarbejder-campen. For mange af eleverne er det deres første Roskilde Festival. Meldingen fra elever og lærere er, at det indtil nu har været en hård, sjov og ikke mindst kæmpeoplevelse at arbejde under festivalen, og at de alle glæder sig til musikken og de mange oplevelser på festivalpladsen.

Godt gået og fortsat god festival til Rikke, Frederikke, Emil, Kiana, Melissa, Cilla, Charlotte, Christian, Martin, Daniella, Raffy og Annette.