Roskilde Festival 2015

Roskilde Festival 2015

GAP på Roskilde Festivalen 2015 – en oplevelse for livet..

For andet år i træk havde GAP valgt at elever og lærere sammen tog afsted for at arbejde frivilligt i Folkekirkens Nødhjælps pantbod under Roskilde Festivalen 2015. For næsten alle 10 elever var det allerførste gang de oplevede festivalen og første gang de skulle arbejde frivilligt – men eleverne siger selv, at det nok ikke er sidste gang…

rf2015-2

At arbejde i en pantbod og håndtere de mange dåser, flasker og plastikkrus som en hel festival kaster af sig, er en meget vigtig, men også hård arbejdsopgave. Aldrig før havde eleverne set så store mængder af pantflasker, dåser etc. som man mødte i pantboden, men gennem samarbejde, arbejdsomhed og god holdånd fik alle elever og lærere lynhurtigt styr på rutinerne og arbejdsopgaverne. Dog bemærkede flere af eleverne efterfølgende, at de også havde drømt om pant om natten – så ja mængderne er store.

rf2015-4

Der var selvfølgelig også god tid til at komme ud og opleve det gode vejr, musikken og selve festivalen. Der blev spist masser af god mad, lyttet til god musik og der blev hygget i vores teltlejr i det frivillige campingområde. Som noget nyt i år havde pantbodens frivillige også fået et festivalarmbånd der gav adgang til de særlige frivilligområder med ekstra goder til de frivillige. Det havde vi alle stor glæde af, både elever og lærere.

Alt i alt en fantastisk god festivaloplevelse for os alle – tak for det… Måske vi gør det igen til næste år…