Web-side

På Spilværksted deltager du i et legende og lærende arbejdsfællesskab, hvor spiludvikling er i centrum.

Vi skaber og lærer med udgangspunkt i din interesse for spil og udforsker nye kompetencer igennem projekter. Det kan for eksempel være at holde workshop for fagfolk i spilforståelse eller udvikle et spil til et bestemt formål.

Spilprojekterne giver dig mulighed for at opdage nye fagområder som f.eks grafisk- og videoproduktion, 3D modellering og programmering.

På værkstedet arbejder vi både med egne- og fælles projekter. Her øver du dig i at blive en bedre teamspiller, når du skal samarbejde med andre deltagere.

Se spilværkstedets hjemmeside: gameworkshop.dk

 


Mere om Spilværkstedet

På Spilværkstedet udvikler elever sig i arbejdet med at skabe og teste spil. Værkstedet sigter mod at opøve elevens kompetencer med udgangspunkt i spiludvikling, som forberedelse til en erhvervsuddannelse med fokus på medieproduktion.

Fagligheden tager udgangspunkt i den interesse som eleven har for spilmediet og søger at brede den ud til nye områder i autentiske projekter. Det kan f.eks. være at holde workshop for fagfolk i spilforståelse eller at designe et spil til et bestemt formål.

Spilprojekterne åbner op for at eleven afprøver nye kompetencer som f.eks. video, grafisk produktion, 3D modellering og programmering. Samtidig udvikler elever deres sociale kompetencer ved deltagelse i det kollaborative arbejdsfællesskab.

Spilværkstedet søger også at danne rammer, som kan understøtte elevens lyst til at udforske og eksperimentere. Der sættes tid af til at elever selv kan definere og gennemføre egne projekter.
Her åbnes der for en legende tilgang til læring, hvor der arbejdes på forskellige platforme, som f.eks. Rasberry Pi og Lego Mindstorms.

Andre

Faglærer: André Chercka
Telefon: 21 17 55 91

LL---gapro-billede

Faglærer: Lars Loppnau
Telefon: 21 17 55 77