ejendom

Ejendomsservice står for diverse vedligeholdelses opgaver på skolen.

Vi passer skolens bygninger med mindre renoverings opgaver, vedligeholder skolens udendørs arealer og passer skolens biler.

 

Du lærer at begå dig blandt håndværkere, og du lærer at håndtere værkstedets maskiner.

Vi arbejder fortrinsvis i makkerpar med opgaverne.


Mere om Ejendomsservice

På ejendom har vi nogle daglige rutiner som består af affaldhåndtering, paphåndtering og afspritning af dørhåndtag(undgå spredning af sygdom).
Vi holder orden på udenoms arealerne, herunder græsslåning, beskærer buske og træer, male og snerydning. Vi vedligeholder bilerne med påfyldning af diverse væsker, dæktryk, hjulskift og indvendig rengøring. Vi udfører også diverse opgaver inde på skolen herunder reparations opgaver, spartle, male, og meget mere.

Deltagerne får erfaringer med de processer og maskiner de arbejder med. De lærer om materialerne og om sikkerhedsreglerne.

 

Deltagerne får udstukket nogle opgaver, gerne i makkerpar, bliver instrueret i udførslen af opgaven og forsøger så at arbejde selvstændigt. Evt. kan arbejdet udføres med sidemandsoplæring.
Det tilstræbes, at alle deltagerne prøver en eller flere praktikperioder i virksomhed efter eget valg.
Deltagernes indsats, samt faglige og sociale udvikling bliver løbende evalueret gennem arbejdet med værkstedets kompetenceark og ved arbejdet med forløbssamtale ca. hver tredje måned.
Opholdet skal gerne ende med et udfyldt kompetence bevis, og en afklaring til uddannelse eller job.