GAP til Folkemødet 2016 på Bornholm 

GAP til Folkemødet 2016 på Bornholm 

For andet år i træk havde GAP tovholderrollen på Produktionsskolernes Folkekøkken i Allinge. Det betød at GAP søndag d. 12. juni, sendte 3 håndværkselever og 1 lærer afsted til Bornholm. I samarbejde med Bornholms og Brøndby produktionsskole blev der over 3 dage etableret et spisetelt og et velfungerende køkkentelt med vand, afløb, køletrailer, arbejdsborde etc. Det var hårdt fysisk arbejde fra morgen til aften i ugens første 3 dage, men godt samarbejde, samt søde og velvillige elever og lærere, betød at det blev en fantastisk oplevelse for alle.

Om torsdagen åbnede Produktionsskolernes Folkekøkken så for produktion og salg af lækker hjemmelavet mad. 10 forskellige køkkenværksteder og 3 musikværksteder fra landets forskellige produktionsskoler, var rejst til Bornholm for at være med til at drive det etablerede Folkekøkken. Fra torsdag til søndag blev der produceret mere end 1700 portioner mad, og solgt mere end 1700 fadøl fra spiseteltets bar. En bar der også blev bemandet og styret af et hold GAP-elever og 1 lærer – et hold der var ankommet til Bornholm om onsdagen.

Efter endt nedpakningsdag, var der søndag aften afgang mod Glostrup for elever og lærere. Der blev uddelt mange knus og kram til elever og lærere fra de andre skoler, og det var 6 stolte GAP-elever der vendte hjem til hverdagen på skolen igen. Alle 6 elever er enige om, at selvom at de var meget trætte bagefter, så har de fået en unik oplevelse for livet på Bornholm. En stor tak fra lærerne Annette og Sanne, der kun oplevede at de havde 6 fantastiske unge med på tur til Bornholm.

 

frame