GAP På Folkemøde

GAP På Folkemøde

Elever og lærere fra GAP byggede et helt Folkekøkken til Folkemødet på Bornholm 2015.

Der var samarbejde, hårdt arbejde og spændende oplevelser på dagsordenen, da elever og lærere fra Glostrup Albertslund Produktionshøjskole drog til Bornholm for at deltage i det årlige Folkemøde, og ikke mindst deltage i Produktionsskolernes Folkekøkken. Sammen med 10 andre køkkenværksteder fra landets produktionsskoler, skulle de opbygge og drive et Folkekøkken, der tilberedte og solgte omkring 300 portioner varm frokost pr. dag, plus det løse i form af morgenmad, kage, kaffe mm.

At se og opleve et hårdt arbejdende Folkekøkkentelt, med et velfungerende samarbejde på tværs af køkkenværkstederne og en rigtig god stemning på trods af travlheden, var noget helt særligt.

folkekøkken-side

GAP har været tovholderskole på arbejdet omkring Folkekøkkenet, så Folkemødet var kulminationen af mange måneders forberedelse og hårdt arbejde. Der er blevet produceret borde, stativer og skabe, indsamlet grej fra nær og fjern, udviklet og afprøvet menuer, lavet skilte og dekorationer, og handlet varer i enorme mængder.
Selvom alle havde nogle hektiske dage i Allinge, så blev der i løbet af ugen også tid til afslapning og hygge på campingpladsen og besøg på Hammershus. Det var et hold meget trætte elever og lærere der sent søndag aften drog fra Bornholm og tilbage til Glostrup, men alle var enige om en ting; Selvfølgelig skal vi da være med til at drive Folkekøkken igen næste år…

folkekøkken-side2